списание Амбиция

Пламена Петкова

Пламена Петкова
Статии:Първа публикация:

Брой 1 – октомври 2015

Пламена е от Русе и е професионалист с опит в сферата на логистиката, маркетинга и продажбите. Завършила е бакалавърска степен Европеистика и магистърска степен Международен бизнес.

Вдъхновява се от красотата на живота във всичките му измерения и цветове. Сред интересите ѝ са музиката, танците, изкуството, фотографията, спорта, пътуванията, природата, коучинга, общуването с различни хора. Харесва ѝ да диша с пълни гърди, да обича с отворено сърце, да мечтае и да живее с освободена душа, да се радва искрено на малките неща – на изгревите и залезите, на хубавата музика, на чашата вино, изпита в компанията на хубава книга, на разходката в парка с любим човек.

Вярва в огромната и трансформираща сила на усмивката и че за да бъдеш истински щастлив трябва всеки ден да се стремиш към онази най-добра версия на самия теб, която само ти си способен да видиш напълно и цялостно в съзнанието си. Смята, че когато си убеден какво искаш, когато си спокоен и нагласата ти е положителна, но най-вече, когато направиш най-доброто, на което си способен, рано или късно ще постигнеш това, което искаш. “Ако не можеш да летиш, тогава бягай. Ако не можеш да бягаш, тогава върви. Ако не можеш да вървиш, тогава пълзи. Но каквото и да правиш трябва да продължиш да се движиш напред.“
Избори 2017 в чужбина
Избори 2017 в чужбина