списание Амбиция
бийтбокс шампион на България бийтбокс битка в България
Автор:
Иван Белчев

Брой 12 – септември 2016

Новият шампион на България по бийтбокс е само на 16 години

Интервю с Макс Моравски

Макс e от гр. Габрово и e на 16 години. В момента учи в професионалната гимназия по туризъм Пенчо Семов, гр.Габрово. Известен е в бийтбокс средите с никнейма MaxО и през 2015 стана шампион на България по бийтбокс.Иван Белчев за Амбиция:
От колко години се занимавате с бийтбокс и колко време на ден ви трябва за тренировки? Разкажете също къде тренирате, имате ли изяви в училище и как ви възприемат вашите съученици.


Макс Моравски:
Занимавам се с бийтбокс от почти 4 години и половина, запалих се от едно клипче в интернет, в което участваше Искрен Тончев-Iskrata В този клип Iskrata направи страхотно соло и след като го видях първия път, останах без думи и се чудих как прави толкова различни звуци толкова бързо и не се бърка. Опитах, нищо не се получи, но както във всяко едно начинание трябва да има постоянство – с труд всичко се постига! Забравих да кажа, че Искрен е шампион на България за 2011 година и той беше един от предствителите на България на световното в Берлин пред 2012 и 2015 година!Прочети повече
Избори 2017 в чужбина
Избори 2017 в чужбина