Основано 2015 г.

Броеве на списание "Амбиция"

Амбицирани българи се реализират навсякъде по света. Вижте тези българи чрез интервюта, разкази за техния живот и представяне на техните таланти.

Намерете Вашата амбиция и открийте мястото, което ще Ви даде свобода да я реализирате. Списание Амбиция показва пътя на признати и уважавани българи.

Целта му е да достигне до хора, вярващи в себе си и неспиращи да се доказват. Хора, които имат нужда от вдъхновение, за да продължават да правят малките крачки до целта. Показването на успешни примери стимулира и води до решителни действия.

Загубили смисъл, попаднали в сиво ежедневие, много от нас деградират, забравили своите мечти. На тях им е нужно рестартиране, обръщане на света им на 180 градуса. Един от начините е да прочетат как са го направили други, които са успели да се реализират в България или в чужбина. Списание Амбиция ще ви ги показва. Всеки месец. Достъпно от цял свят.

Не пропускайте нито един брой и направете вашия безплатен абонамент или се включете в групата ни, където ще получавате известия за нов брой.

Приятно четене!
Иван Белчев, основател на списание Амбиция

Бъди един от нас

Получаваш първи информация за нов брой на списание Амбиция + ексклузивно съдържание за членове

Следвай "Амбиция"

Все още не си се включил?

Стани част от общността на Амбиция и ще получаваш първи известие за нов брой

Сподели с твоите приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on email