Млечен път над езеро Тевно Езеро Тевно и заслон

Списание Амбиция

Брой 3

Статии в този брой:

Корица от:
Владислав Терзийски

English:
Success Stories – Issue 3
Какво обединява успелите хора и какво ги стимулира да правят малките крачки до целта. След като целта е постигната, продължават ли в същата посока или започват нещо напълно различно?

Ние, авторите от списание Амбиция, търсим отговорите на тези въпроси. Всеки месец разкриваме пред вас различни гледни точки чрез интервюта с успели българи в страната и чужбина. Включете се в това приключение и станете един от нас.

Това е брой 3. Приятно четене

Иван Белчев, основател на списание Амбиция

Ина Долмова как да подобрим живота си

Коучинг техники – как да подобрим живота си

Ина Долмова е квалифициран коуч, който с голямо желание помага на успели, амбицирани хора да преусмислят и намерят какво точно искат от живота.


Halfbike Българско колело

Halfbike – историята на най-известното българско колело в света

В интервюто за списание Амбиция Мартин Ангелов споделя как се е породила идеята за колелото Halfbike, през какви трудности е преминал екипа му и как за по-малко от месец са станали милионери.


Луиза Григорова Лицето на новото българско кино и театър

Луиза Григорова – лицето на новото българско кино и театър

Позната на българската публика като актриса, модел и продуцент на лентата „Black Files“. За амбицията, стремежите и мечтите на едно младо българско момиче, което може и трябва да бъде пример за подражание, разговаряме днес с Луиза.


Владислав Терзийски Пейзажи от България

Пейзажи от България – фотографии на Владислав Терзийски

Когато станеш сутрин и излезеш от палатката на планинското било, погледнеш червеното небе и хоризонта, от който всеки момент ще се покаже слънцето, разбираш, че цялото това студуване, дългия преход и ранното ставане са си заслужавали.


Прея интервю Песен на Прея

Талантът на Прея

Нейната кариера тепърва започва, а вече може да се похвали с 4-ри отлични видео-сингли и с лавинно нарастващ брой фенове. Усмихната, позитивна, но и подчертано темпераментна…


Интервю с Насимо Насимо графити

Nasimo в света на графити изкуството

Художник, графити райтър, основоположник на графити изкуството в България, а от известно време и един от главните виновници за съществуването на Goloka Souldiers Мovement and Wear- едно движение, включващо графити, музика, дизайн на младежко стрийт облекло и още много.


Анета Ацова българи в чужбина Български музикант в чужбина

Анета Ацова – една креативна българка във Финландия

Финландците са учтиво-студени хора, напомнящи пчелички в кошер. Разбира се, има и търтеи. Имах честта да работя във финландско обкръжение в продължение на 6 години и се чувствах добре.


Избори 2017 в чужбина
Избори 2017 в чужбина