списание Амбиция

Боян Бочев •••••

Боян Бочев
Статии:

Ерсин Мустафов от група Джеръми?Първа публикация:

Брой 1 – октомври 2015

Боян Бочев е музикален журналист, PR и селектор, на 26 години, от София. Създател и двигател на предаването Shuffle – музика без ограничения, едно шоу за нова музика от цял свят, което стартира през 2010-та година като online проект. В момента Shuffle е част от Българско национално Дарик радио.

Работил е като координатор и PR във водещия музикален лейбъл на Владимир Ампов- Графа – Монте Мюзик в рамките на година и половина. Боян има история и с проекта Music Space TV, както и с медиите Радио Бинар и Радио Реакция.

Води го една идея: новото в изкуството, модерното разбиране за света, новите комуникации и разбира се, шарената нова музика. Амбицията му е да запознае все повече млади българи с актуалните тенденции в съвременната музика и да създаде в тях интерес и любопитство към този вид култура. Водещото при него е прескачането на ненужните граници и създаването на ново и креативно общество.

Изключителен почитател на Джон Ф. Кенеди и съвсем логично мотото, което го води е: „We choose to go to the Moon, not because it’s easy, but because it’s hard…“

С една дума живее му се…
Избори 2017 в чужбина
Избори 2017 в чужбина