Имало едно време...
Българска възрожденска къща
Антоанета Балабанова мода
харесвам страницата
Play current video

Аудиокнига "Вдъхновяващи истории на успели българи"

Записана от Звезделин Минков и принадлежи на audiobookbg.com

От Списание Амбиция

Видео: За корицата са използвани снимки с лиценз от: © Евгени Динев, © Мая Къркаличева и © mooshny / Adobe Stock (ID #109149193)


Сподели във Facebook

Audio Book BG направиха записа на безплатното издание към книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи” с 11 разказа в аудио формат. Пълната версия на книгата съдържа 50 други разказа и може да бъде купена от уебсайта на сп. Амбиция в печатен и електронен вид.

„Вдъхновяващи истории на успели българи” разказва за пътя на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха. Иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици са само една малка част от голямата палитра на нашите събеседници.

Книгата е плод на усилията на екип от 10 автора, редактор, графичен дизайнер и консултанти в продължение на 2 години.

Мнения на слушатели:

Книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи “ е записана професионално и с удоволствие ще я слушам докато работя или пътувам в колата. Гласът на Звезделин е изключително подходящ за темата на книгата. – Иван Белчев

Изтеглете аудио книгата от уебсайта на audiobookbg.com

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Целта ни е да те мотивираме и вдъхновим чрез интервюта на българи от цял свят.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

Повече за книгата

Лого на списание