Безплатна електронна книга
Начало Меню
Сподели с Facebook

Безплатна електронна книга

От Иван Белчев

Изтеглете безплатното издание към книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи” с 11 разказа. Пълната версия на книгата съдържа 50 други разказа и може да бъде купена от страницата www.ambicia.com/kniga в печатен и електроннен вид.

Амбицирани българи се реализират навсякъде по света. В следващите страници ще се запознаете с тези българи чрез разкази за техния живот и представяне на талантите им.

Вижте в браузъра

Изтеглете в: PDF   ePub   Kindle   Word

Аудио книга

 

Представяне на книга в Лондон

Посетете едно от нашите представяния на книгата в София(26.10), Лондон (11.11), Русе (14.11), Мюнхен (16.11)

Във всеки неизвестен човек има известна личност, която очаква своя разказвач. Ако имах време, можех да пиша за всеки случаен минувач на улицата и във всяка една от тези истории ще има поука, на която все още не сме се натъквали.

Иво Иванов, писател, САЩ

Хората навсякъде са прекалено заети с неща, които не обичат да правят, но се налага. Все бързат, все нямат време. Тези, които имат време, са хората по селата, които като цяло са бедни, и те са най-дружелюбните, най-приветливите, най-щедрите и най-веселите.

Мира от „Фата Моргана”, мореплавател, Панама

…талантът помага до определен момент. Ако не си готов да преминеш през процеса на сериозен и дългогодишен труд, да приемеш неуспехите и да израстеш чрез тях, и никога да не изпускаш целта си от фокус, то и най-големият талант няма да е достатъчен.

Владимир Джаркълов, спортист, БългарияРеклама на книга Купи книгата
Лого на списание