Десислава Николова: предприемач
Начало Меню
Сподели с Facebook

Десислава Николова

предприемач

От Списание Амбиция

Снимки: личен архив


Сподели във Facebook

Десислава Николова е основателка на Моторета Груп – зелена компания, занимаваща се с екологични превозни средства. Определя себе си като едно обикновено момиче със своите мечти, страхове и цели. Не притежава суперсили, но е амбицирана да използва качествата и талантите си и да ги доразвие.

Постоянно тества себе си и решението „Моторета Груп” е един от тези експерименти, с които иска да провери докъде се простират възможностите ѝ. Първият продукт, на който се спира, е електрически скутер. Тя е дългогодишен ползвател и фен на тези машинки и решава да обнови това, което констатира като слаби страни, карайки електрически скутер в последните 5 години. Използва техническото си образование и бизнес познания, за да подбере най-добрите компоненти и конфигурация в първия ѝ модел Моторета Д1.

Десислава Николова е част от книгата Вдъхновяващи истории на успели българи

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Всяка седмица добавяме ново съдържание и ще се радваме нашето послание да достигне до повече хора. Целта ни е да мотивираме и вдъхновим нашите читатели чрез интервюта на българи от цял свят.

Това, което можеш да направиш, е да споделиш тази публикация с твоите приятели.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лого на списание