Боряна Герасимова
Даниела Стойкова Художник
Тракийска низина, България
харесвам страницата

Поръчка на книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ в Русе

Безплатна доставка в Русе

Книга с безплатна доставка в Русе Вижте откъс от книгата

За корицата са използвани снимки с лиценз от: © Евгени Динев,
© Мая Къркаличева и © marvent / Adobe Stock (ID #94575500)

Купете книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ с безплатна доставка в Русе. Наш служител ще се свърже с вас по телефона и ще се срещнете в удобно за Вас време.

В книгата са включени истории на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха – иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици.

Сред тях са русенците Десислава Николова, основател на „Моторета Груп” и живяла дълги години в Китай; Валентина Щайн, създаваща персонализирани детски книги в Берлин; Станислав Събев, културист в САЩ и съветник по въпросите за тренировки и хранене; д-р Антон Борисов, ветеринарен лекар във Франция; Цвета Трендафилова, дизайнер на бижута за големи модни марки; Ралица Паскалева, актриса; Любен Рабчев, бизнесмен; Таня Кънчева, моден дизайнер в Лондон; Явор Попов, икономист, следвал и работел в Англия, но завърнал се в България; Александра Драфилова, доброволец към гражданска защита в Ирландия; Ивелина Димитрова, занимаваща се с благотворителни каузи.

Промоцията изтече. Търсете книгата в книжарниците в цялата страна. За поръчка за чужбина, натиснете тук.

Сподели във Facebook
Лого на списание