Нашата мисия

Успешни примери на българи от цял свят.

Амбицирани българи се реализират навсякъде по света. Вижте тези българи чрез интервюта, разкази за техния живот и представяне на техните таланти.

 

Намерете Вашата амбиция и открийте мястото, което ще Ви даде свобода да я реализирате. Списание Амбиция показва пътя на признати и уважавани българи.

 

Целта му е да достигне до хора, които имат нужда от вдъхновение, за да продължават да правят малките крачки до целта. Показването на успешни примери стимулира и води до решителни действия.

 

Добре дошли в Амбиция.

сайт на годината
Еко опаковка за храна
Радина Константинова моден дизайнер

Общност

Стани един от нас.

Първа крачка към общността на Амбиция.

Можем ли да Ви изпращаме имейли?

Търсене

Кампании

#ЧетаВКъщи

Каним ви да участвате в нашите онлайн литературни четения, в които вие ще четете, а ние ще публикуваме тук, в списание Амбиция. Кампанията се осъществява в партньорство с редица Регионални библиотеки в цялата страна.

 

Научете как да се включите в кампанията ЧетаВкъщи.

 

Екип

Включи се в екипа.

Амбиция се движи от доброволци в сферата на журналистиката, графичния дизайн, уеб, видео заснемане и обработка, връзка с обществеността, социални медии, подкаст.


Всички те – хора с идеи.


Ако и вие сте един от тях и можете да отделите поне 2 часа на седмица, сте добре дошли в екипа ни.

Избрано

"A" като Амбиция

„Под езика“ e графичен експеримент на художника Дамян Дамянов, посветен на кирилската азбука. В него той изследва и трансформира познатите ни букви – от абстрактни графични знаци те се превръщат в идеограми. Всяка от тях подсказва или илюстрира по лаконичен начин значението на дадена дума.