Българин в Лондон
Българка народна носия
Млада жена в реклама
харесвам страницата
Play current video

Пътят на българи от цял свят в различни сфери на дейност

Репортаж в предаването "Добро утро с БНТ 2"

От Христо Стоев

Видео: "Добро утро с БНТ2
Набор на текст от Лили Тодорова


Сподели във Facebook

Книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи” разказва за пътя на българи от цял свят, в различни сфери на дейности, с различни разбирания за успеха.

Мая Цанева, един от авторите в книгата: Книгата представлява сборник от шестдесет и една истории, на различни хора, българи по целия свят, които са намерили пътя към успеха и щастието по различен начин. Това са хора с различно професионално призвание, хоби или начин на живот, които в даден момент са намерили мястото си и са щастливи.

Когато Иглика решава да последва мечтата си, жените, стъпили на ледения континент, се броят на пръсти. Днес, тя вече има четири полярни експедиции зад гърба си.

Иглика Трифонова, фотограф: За мен успехът е нещо, което е процес. То е път. То не е нещо, което се случва и от там нататък ти си успял. За мене това е едно вълнуващо пътуване към мечтите, които човек има. А аз имам много мечти. Старая се да ги изпълнявам една по една. Аз смятам, че най-важното нещо е човек да не ги забравя.

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Целта ни е да те мотивираме и вдъхновим чрез интервюта на българи от цял свят.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

Повече за книгата

Лого на списание