Пътят на българи от цял свят в различни сфери на дейност
Начало Меню
Сподели с Facebook
Play current video

Пътят на българи от цял свят в различни сфери на дейност

Репортаж в предаването "Добро утро с БНТ 2"

От Христо Стоев

Видео: "Добро утро с БНТ2
Набор на текст от Лили Тодорова


Сподели във Facebook

Книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи” разказва за пътя на българи от цял свят, в различни сфери на дейности, с различни разбирания за успеха.

Мая Цанева, един от авторите в книгата: Книгата представлява сборник от шестдесет и една истории, на различни хора, българи по целия свят, които са намерили пътя към успеха и щастието по различен начин. Това са хора с различно професионално призвание, хоби или начин на живот, които в даден момент са намерили мястото си и са щастливи.

Когато Иглика решава да последва мечтата си, жените, стъпили на ледения континент, се броят на пръсти. Днес, тя вече има четири полярни експедиции зад гърба си.

Иглика Трифонова, фотограф: За мен успехът е нещо, което е процес. То е път. То не е нещо, което се случва и от там нататък ти си успял. За мене това е едно вълнуващо пътуване към мечтите, които човек има. А аз имам много мечти. Старая се да ги изпълнявам една по една. Аз смятам, че най-важното нещо е човек да не ги забравя.

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Всяка седмица добавяме ново съдържание и ще се радваме нашето послание да достигне до повече хора. Целта ни е да мотивираме и вдъхновим нашите читатели чрез интервюта на българи от цял свят.

Това, което можеш да направиш, е да споделиш тази публикация с твоите приятели.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лого на списание