7 българи сред 30-те предприемачи под 30 години за 2017 г. според списание Forbes
Начало Меню
Сподели с Facebook

7 българи сред 30-те предприемачи под 30 години за 2017 г. в Европа

Класация на списание Forbes

От Списание Амбиция


Сподели във Facebook

Александър Найденов, за който “Списание Амбиция” писа в последния си брой, е сред 30-те социални предприемачи под 30 години за 2017 г. според списание Forbes.

Сред другите отличени българи в тази категория са Роси Митева от Farmhopping, която помага на фермери да продават директно на крайните потребители чрез онлайн платформа.

Илиян Димов, Емилиян Кадийски и Теодор Костадинов от “Враца софтуер общество” провеждат качествено техническо образование чрез безплатни събития и деветмесечни курсове по кодиране.

В категория “Индустрия” е избран 25-годишният Константин Рангелов, който е съосновател на компанията Dronamics, разработваща дронове за пренос на товари.

Графичният дизайнер Макс Пирски фигурира в категория “Изкуство”. Работил е по проекти на компании като Nike, American Greetings и Cirrus Owners & Pilots Association.

Припомняме, че един от най-забележимите участници в класацията „30 под 30“ на Forbes за 2016 г. беше Влад Тенев и програмата му Робин Худ, роден във Варна, но израснал в САЩ.

Facebook група

Включи се във Facebook групата ни и получавай известие за нов брой на Списание Амбиция

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Всяка седмица добавяме ново съдържание и ще се радваме нашето послание да достигне до повече хора. Целта ни е да мотивираме и вдъхновим нашите читатели чрез интервюта на българи от цял свят.

Това, което можеш да направиш, е да споделиш тази публикация с твоите приятели.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лого на списание