Нина Каменова с български справочник в Мюнхен
Детски приказки за слушане
Евелина Павлова от Радио ФМ+
харесвам страницата

7 българи сред 30-те предприемачи под 30 години за 2017 г. в Европа

Класация на списание Forbes

От Списание Амбиция


Сподели във Facebook

Александър Найденов, за който “Списание Амбиция” писа в последния си брой, е сред 30-те социални предприемачи под 30 години за 2017 г. според списание Forbes.

Сред другите отличени българи в тази категория са Роси Митева от Farmhopping, която помага на фермери да продават директно на крайните потребители чрез онлайн платформа.

Илиян Димов, Емилиян Кадийски и Теодор Костадинов от “Враца софтуер общество” провеждат качествено техническо образование чрез безплатни събития и деветмесечни курсове по кодиране.

В категория “Индустрия” е избран 25-годишният Константин Рангелов, който е съосновател на компанията Dronamics, разработваща дронове за пренос на товари.

Графичният дизайнер Макс Пирски фигурира в категория “Изкуство”. Работил е по проекти на компании като Nike, American Greetings и Cirrus Owners & Pilots Association.

Припомняме, че един от най-забележимите участници в класацията „30 под 30“ на Forbes за 2016 г. беше Влад Тенев и програмата му Робин Худ, роден във Варна, но израснал в САЩ.

Facebook група

Включи се във Facebook групата ни и получавай известие за нов брой на Списание Амбиция

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Целта ни е да те мотивираме и вдъхновим чрез интервюта на българи от цял свят.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

Повече за книгата

Лого на списание