Коледна промоция на книги: Идея за подарък за Коледа
Начало Меню
Сподели с Facebook

Коледна промоция на книги

Идея за подарък за Коледа

От Списание Амбиция


Сподели във Facebook
Корица на книга

Вижте откъс от книгата

За корицата са използвани снимки с лиценз от: © Евгени Динев,
© Мая Къркаличева и © marvent / Adobe Stock (ID #94575500)

Купете книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ с 20% намаление на коричната цена като подарък за Коледа до 21.12.2017

Използвайте промо кода KOLEDA2017 преди 21.12.2017 и купете книгата на списание „Амбиция“ на цена 12,70 лв.

На Коледа се подаряват подаръци на всички наши роднини и приятели. Книгата е подходяща за ученици, които им предстои важен избор, къде да продължат образованието си; За работещи хора, които могат да почерпят от опита на успешните лидери в бизнес средите; За българи, живеещи в чужбина, които искат да видят как живеят други наши сънародници по света; За хора, които искат да направят решителна промяна в живота си, но не им стига куража. Купете книгата на списание Амбиция като подарък за Коледа.

Възползвайте се от нашето намаление за книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ и я купете с 20% отстъпка от цената ѝ. Купете книгата като коледен подарък за 12,70 лв преди 21.12.2017 с промоционален код KOLEDA2017

Промоцията изтече. Търсете книгата в книжарниците в цялата страна. За поръчка за чужбина, натиснете тук.

Сподели във Facebook

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Всяка седмица добавяме ново съдържание и ще се радваме нашето послание да достигне до повече хора. Целта ни е да мотивираме и вдъхновим нашите читатели чрез интервюта на българи от цял свят.

Това, което можеш да направиш, е да споделиш тази публикация с твоите приятели.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лого на списание