Зимна дрон фотография през обектива на фотографа Явор Мичев
Начало Меню
Сподели с Facebook

Зимна дрон фотография

През обектива на Явор Мичев

От Иван Белчев

Снимки: Явор Мичев


Сподели във Facebook

Явор Мичев се увлича по фотографията още преди постъпването си в Русенския университет през 1993 година. Тя става неразделна част от ежедневието му. През 2007 година за пръв път лети с мотоделтапланер. Връзката между полета и страстта към фотографията дава нови хоризонти и нови възможности за авторски проекти. Оттогава той концентрира цялата си творческа енергия и техническите си познания именно в тази насока.

Явор предпочита да снима от парапланер и мотоделтапланер. За да се съсредоточи изцяло върху фотографската част, той разчита на опита на добри пилоти. В екстремни ситуации професионалната цифрова техника му дава свобода и увереност, за да осъществи и най-смелите си идеи. И той извлича от фотокамерата си максимума.

За него аерофотографията е сбъднатата мечта да вижда и отразява през погледа на птицата. Светът оживява в нови, запомнящи се композиции и сюжети, а дори и най-познати места неочаквано и приказно се променят.

Освен тази художествена, аерофотографията има и чисто практическа страна – възможността да се заснемат терени, сгради, обществени събития и труднодостъпни места, което да е в полза на бизнеса, науката, образованието и работата на различни институции.

Дрон фотография през зимата

Facebook група

Включи се във Facebook групата ни и получавай известие за нов брой на Списание Амбиция

 

Хареса ли ти тази статия от списание "Амбиция"?

Всяка седмица добавяме ново съдържание и ще се радваме нашето послание да достигне до повече хора. Целта ни е да мотивираме и вдъхновим нашите читатели чрез интервюта на българи от цял свят.

Това, което можеш да направиш, е да споделиш тази публикация с твоите приятели.

Ако решиш да ни подрепиш финансово, ти предлагаме да купиш книгата ни "Вдъхновяващи истории на успели българи", където сме събрали петдесет от най-добрите ни събеседници.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лого на списание